Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

2 Ekim 2012 Salı

Yandex Tarayıcı indir

Yandex Tarayıcı
Tarayıcı (browser) piyasasına yeni bir tarayıcı daha geldi. Bu yeni tarayıcının sahibi ise, Türkiye de kendini yeni yeni gösteren yandex. Flash ve pdf gibi önemli uzantıları bünyesinde çalıştırabilen bu yeni tarayıcı görünüş itibariyle google chrome tarayıcıya benziyor. Şuan sadece ingilizce dili ile indirilebilir olan bu yeni tarayıcıyı yazımızın sonundaki bağlantıya tıklayıp indirebilirsiniz.

Yandex Tarayici indir
Kurulum sonrası kullandığınız tarayıcıların sık kullanılanlar veya geçmiş gibi bilgileri yandex tarayıcı içerisine taşıyabilirsiniz.
Yandex tarayıcı şuan sadece ingilizce dilinde yayınlanıyor. Türkiye içerisinde hizmet verdiği yandex.com.tr sitesinde tarayıcısına dair bir haber yok. Sunduğu hizmetlerin çoğunu Türkiye sitesinden de yayınlamayı ihmal etmeyen yandex yetkilileri, kısa bir süre sonra Türkce içerik ile yeni tarayıcısını hizmete alacaktır. Yeni tarayıcıyı denemek isteyen kullanıcılar aşağıdaki butona tıklayıp kurulum dosyasını indirebilirler. Mac işletim sistemi kurulum dosyası için buraya tıklayın.

Yandex Tarayici indir
Yandex Tarayıcı indir (Windows)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme

Popüler Yayınlar