Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

15 Aralؤ±k 2011 Perإںembe

Google Chrome indirilenler

Google Chrome indirilenler Google chrome tarayؤ±nؤ±z ile indirdiؤںiniz bأ¼tأ¼n dosya ve benzeri dokأ¼manlar " Google chrome indirilenler " klasأ¶rأ¼nde saklanؤ±r. Bu klasأ¶r ' Alؤ±nan Dosyalarؤ±m ' klasأ¶rأ¼nde tutulur. Yazؤ±mؤ±zؤ±n devamؤ±nda bu klasأ¶rأ¼n nerede olduؤںu ve yerinin nasؤ±l deؤںiإںtirileceؤںi hakkؤ±nda bilgi verilmektedir.

Windows XP : \Documents and Settings\ \Belgelerim\ Alؤ±nan Dosyalarؤ±m
Windows Vista/7 : \Kullanؤ±cؤ±lar\ \ Alؤ±nan Dosyalarؤ±m
Mac : /Kullanؤ±cؤ±lar/ /Alؤ±nan Dosyalarؤ±m
Linux : home\ \ Downloads
Chrome أ¼zerinden bu klasأ¶re ulaإںmak iأ§in ayarlar butonuna tؤ±klayؤ±n ve seأ§eneklerden " ؤ°ndirilenler " seأ§eneؤںini seأ§in. (Yada boإں bir sekme aأ§ؤ±n ve adres أ§ubuؤںuna chrome://downloads/ yazؤ±p enter tuإںlayؤ±n. Google chrome tarayؤ±cؤ±nؤ±z ile indirdiؤںiniz bأ¼tأ¼n dosyalarؤ± burada gأ¶rebilirsiniz. "ؤ°ndirilenler klasأ¶rأ¼nأ¼ aأ§" dediؤںimizde indirilen dosyalarؤ±n tutulduؤںu klasأ¶r aأ§ؤ±lacaktؤ±r. " Tأ¼mأ¼nأ¼ temizle " seأ§eneؤںi ile indirilenler geأ§miإںini temizleyebiliriz.

Google chrome indirilenlere nasؤ±l bakؤ±lؤ±r
Google chrome indirilenlere nasؤ±l bakؤ±lؤ±r


Google chrome indirilenler klasأ¶rأ¼nأ¼ deؤںiإںtirmek iأ§in ise izleyeceؤںimiz yol إںأ¶yle;
Chrome أ¼zerinden ayarlar butonuna tؤ±klayؤ±n. Aأ§ؤ±lan menأ¼den " Seأ§enekler " seأ§eneؤںini seأ§in. Aأ§ؤ±lan sayfada soldaki listeden " Geliإںmiإں Seأ§enekler " sekmesine gidin. Aأ§ؤ±lan yeni sayfadan "ؤ°ndirilenler" baإںlؤ±ؤںؤ±nؤ± bulun (Alt resimdeki yer) ve belirlemek istediؤںiniz bir klasأ¶rأ¼ belirtin.

Google chrome indirilenlerin yerini deؤںiإںtirme
Google chrome indirilenlerin yerini deؤںiإںtirme

Google chrome أ¼zerinden dosya indirdiؤںiniz zaman tarayؤ±cؤ±nؤ±n sol alt kأ¶إںesinde indirilen dosya hakkؤ±nda bir pencere أ§ؤ±kar ve bu pencere أ¼zerinden indirilme zamanؤ±nؤ± gأ¶rebilirsiniz. Dosya indirme iإںlemi bittikten sonra أ¼zerine tؤ±klayarak dosyayؤ± direkt aأ§abilir yada klasأ¶rأ¼nde gأ¶rebilirsiniz. أ–rnek resimde " ChromeSetup.exe " dosyasؤ± gأ¶sterilmektedir.

Google chrome indirilen dosyalar

2 yorum:

Popأ¼ler Yayؤ±nlar