Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

7 Aralؤ±k 2008 Pazar

Firefox Browser indir

Firefox Browser indir
Mozilla'nؤ±n أ¶dأ¼llأ¼ tarayؤ±cؤ±sؤ± artؤ±k daha hؤ±zlؤ±, أ§ok daha gأ¼venli ve أ§evrim iأ§i yaإںamؤ±nؤ±za tam olarak uyacak durumda. Firefox 'a أ§evrim iأ§i deneyiminizi daha iyi bir noktaya taإںؤ±yacak etkili yeni أ¶zellikler ekledik. Hemen Firefox'u indirin ve Web'den elde edebileceklerinize ulaإںmak iأ§in ilk adؤ±mؤ± atؤ±n.

» Firefox tarayؤ±cؤ± ile sitemizin ve diؤںer sitelerin daha hؤ±zlؤ± aأ§ؤ±ldؤ±ؤںؤ±nؤ± (yأ¼klendiؤںini) farkedeceksiniz. Aynؤ± zamanda bu paket ile beraber gelen Google Toolbar'ؤ±nؤ± أ¼cretsiz olarak yأ¼klأ¼yorsunuz.

» Google toolbar ile aramalarؤ±nؤ±zؤ± daha hؤ±zlؤ± yapacaksؤ±nؤ±z ve zamandan tasarruf edeceksiniz.
Firefox Mozilla أœrأ¼nأ¼ Olup Tamamen أœcretsizdir

» Bazؤ± web siteleri ve iأ§erikleri farklؤ± farklؤ± eklentiler ister. أ–rneؤںin; Java desteؤںi olmadan java ile programlanmؤ±إں okey, tavla vs. oyunlarؤ± oynayamazsؤ±nؤ±z. Bu nedenle eklentisini yأ¼klemeniz gerekir. Diؤںer tarayؤ±cؤ±larda bu eklentileri sizin bulmanؤ±z istenir. Nereden ve nasؤ±l bulunacaؤںؤ± hakkؤ±nda bilgi vermez. Firefox ile bu eklentilerin yأ¼klenmesi أ§ok basittir. Eklenti gereken sayfada iأ§eriؤںi gأ¶rebilmeniz iأ§in hangi eklentinin gerekli olduؤںunu firefox size sأ¶yler ve eklentiyi yأ¼klemek isteyip istemediؤںinizi sorar. Eklentiyi yأ¼klemek istiyorsanؤ±z karإںؤ±nؤ±zdaki butona tؤ±klayarak eklentiyi yأ¼kleyebilirsiniz. Eklentinin bulunmasؤ±, indirilmesi, kurulmasؤ± firefox tarafؤ±ndan yapؤ±lؤ±r. Siz sadece butona tؤ±klarsؤ±nؤ±z. (Macromedia eklentileri, java eklentileri, flash eklentileri vs. gibi.)
» Bأ¼tأ¼n bu أ¶zelliklere firefox'u indirerek أ¼cretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Yapmanؤ±z gereken aإںaؤںؤ±daki logoya tؤ±klayarak aأ§ؤ±lan sayfadan Firefox son sأ¼rأ¼mأ¼nأ¼ indirmek ( Download ) etmek.

» Kurulum أ§ok basittir indirdikten sonra size kurmak isteyip istemediؤںinizi soracaktؤ±r. Kurmak istiyorsanؤ±z "Aأ§" butonu ile kuruluma baإںlayabilirsiniz. Kurulum aإںamasؤ±nda "ؤ°leri" (Next) ile ilerlersiniz. Kurulum tamamlandؤ±ktan sonra Firefoxu default tarayؤ±cؤ± yapؤ±p yapmak istemediؤںiniz sorulur "Evet" derseniz Firefox Default tarayؤ±cؤ±nؤ±z olacaktؤ±r. Daha sonrasؤ±nda Sؤ±k Kullanؤ±lanlar listenizi taإںؤ±yؤ±p taإںؤ±mak istemediؤںiniz sorulacak Sؤ±k Kullanؤ±lanlarؤ±nؤ±zؤ± taإںؤ±mak istiyorsanؤ±z bu seأ§eneؤںe evet diyerek sؤ±k kullandؤ±ؤںؤ±nؤ±z web adreslerinizi firefox sؤ±k kullanؤ±lanlarؤ±na taإںؤ±rsؤ±nؤ±z.

Firefox tarayؤ±cؤ± Mozilla أ¼rأ¼nأ¼ olup kullanؤ±cؤ±lara tamamen أ¼cretsiz olarak sunulur.

Kaynak: Erenet.net

Firefox browser en gأ¼ncel sأ¼rأ¼mأ¼nأ¼ indirmek iأ§in aإںaؤںؤ±daki logoya tؤ±klayؤ±n.


9 yorum:

  1. Firefox gibi tarayؤ±cؤ±mؤ± var. Firefox'a devam. Google chrome eklenti أ¶zellikleri أ§ؤ±ktؤ±ؤںؤ±nda kullanabilirim.

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil
  2. ya ben google choromeyi hiأ§ indiremiyorum.

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil
  3. google chrome hؤ±z ve kullanؤ±labilirlik aأ§ؤ±sؤ±nda أ§ok pratik ve أ§ok rahat fakat ara sؤ±ra anlamsؤ±z hatalar vermesi(hata olarakta deؤںil أ§alؤ±إںmamasؤ± brؤ±wser yanؤ±t vermemesi) gibi sorunlarla karإںؤ± karإںؤ±ya kalؤ±yorum ama sأ¼rat olarak I.E. a sol أ§ekeceؤںi kesin firefox'a gأ¶re yine biraz daha sأ¼ratli fakat firefox un eline su dأ¶kemez

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil
  4. son sأ¼rأ¼mأ¼ kaأ§ defa indirdim hep kurulum aإںamasؤ±na geأ§tiؤںinde kullanؤ±cؤ± adؤ± ve إںifresi istiyor bilgisayarؤ±mdaki kullanؤ±cؤ± adؤ±mؤ± ve إںifremi giriyorum kaأ§ defa denedim hep aynؤ± إںeyi sordu bir tأ¼rlأ¼ kuramadؤ±m sea monkey iأ§inde hep aynؤ± إںeyi yaptؤ± bilgisi olan varsa mail atarsa sevinirim.
    ugur_1969@msn.com

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil
  5. windows 7 ve vista kullanؤ±yorsanؤ±z indirdiؤںiniz dosyanؤ±n أ¼zerine saؤں tؤ±klayؤ±p yأ¶netici olarak أ§alؤ±إںtؤ±rؤ± tؤ±klamanؤ±z yeterli olacaktؤ±r.

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil
  6. en iyi firefox أ¶bأ¼r tarayؤ±calardan أ§okأ§ok daha iyii chrome gibi hesap da istemiyo en iyi firefox

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil
  7. ne yalan sأ¶ylesem gogle chome yi hiأ§ indiremiyorum

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil
  8. arkdإںlar bilgisayarda virأ¼s vardؤ±r bi kere bnimde أ¶le oldu google chrome nin tamamlanmasؤ±na 1 saniye var diodu ama bir tأ¼rlأ¼ yأ¼klenmezdi format aأ§ؤ±nca geأ§ti

    Yanؤ±tlayؤ±n Sil

Popأ¼ler Yayؤ±nlar