Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

3 Eylül 2008 Çarşamba

Google Chrome indir

Google Chrome indir: logoGoogle chrome browser (tarayıcı) indirmek için aşağıdaki bağlantılardan işletim sisteminize uygun olan butona tıklayın

Bağlantıyı tıkladıktan sonra üst bölümdeki dil bölümünden Türkçe seçeneğini seçin ve hemen altında bulunan Google Chrome'u İndirin butonuna tıklayın. Sonrasında gelecek sözleşmeyi onaylayın ve indirmeye başlayın.

Sözleşme sayfasına yönlendiğinizde "Kabul et ve yükle" butonuna tıklayarak kurulumu başlatıyorsunuz. Dilerseniz kuruluma başlamadan önce "Google Chrome'u varsayılan tarayıcım olarak ayarla" seçeneğini işaretleyerek google chrome tarayıcısını varsayılan tarayıcı olarak ayarlayabilirsiniz.

Not: Google chrome artık Mac ve linux işletim sistemlerinide destesliyor. Aşağıdaki butonları kullanarak Window, Linux ve Mac işletim sistemi için Google Chrome indirebilirsiniz.

Google chrome bilgisayarınıza 'ChromeSetup.exe' olarak inecektir. Chrome browseri yüklemek için bu exe'yi çift tıklayıp çalıştırın. Asıl indirme işlemi ve kurulum bu aşamada gerçekleşecek. Kurulum internet bağlantı hızınıza göre değişiklik gösterebilir.

Not: Yönlendiğiniz sayfada indirme butonuna tıkladıktan sonra kurulum dosyası inmeyip browser üzerinden açılarak yüklenme olabiliyor.

Google Chrome indir: Windows İndir
Google Chrome indir: Linux İndir
Google Chrome indir: Mac İndir
Google Chrome indir: Chrome for Business MSI'sını İndirin İndir

141 yorum:

  1. Firefox da olduğu gibi eklentiler ve toolbar özellikleri olsa devamlı kullanacağım fakat şuan firefox'a ek olarak kullanıyorum.

    YanıtlayınSil
    Yanıtlar
    1. google chromeda da var o özellikler onuda bir zahmet kendin yap

      Sil
    2. yaw arkadaşlar ben indirsdim chorme tıklıyom açılmıyo bişey olmuyor

      Sil
    3. bende de ole oluyoo lütfen bana donun

      Sil
    4. Vay anasını 2019 :)

      Sil

Popüler Yayınlar