Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

7 Haziran 2011 Salı

Google Chrome 13 Beta

Google Chrome 13 beta sürümü ile birçok yeniliğe gidiyor. En belirgin özelliği ise gizlenen adres çubuğu. Bu sayede tarayıcı kullanım alanı daha da artıyor.

Google Chrome 13 Beta
Google chrome yayın hayatına başladığı 2008 yılından beri her zaman sadeliğe önem vermiştir. Yaptığı bütün sürüm ve güncellemeler sadeliği esas almıştır. En sonki google chrome 12 sürümü ile getirdiği sadelik yeni logosu idi. Google chrome 13 ile getirdiği ve üzerinde çalıştığı yenilik ise gizlenen adres çubuğu ile daha fazla çalışma alanı yaratmak.

Google chrome 13 adres çubuğunu gizlemek için şu yöntemi takip etmemiz gerekiyor.
Chrome 13 tarayıcımızın adres çubuğuna "about:flags" yazıp enter tuşlayın. (Tırnak işaretleri hariç)

Google Chrome 13 Beta

Açılan sayfadan:
Compact Navigation
Adds a "Hide the toolbar" entry to the tabstrip's context menu. Use this to toggle between always displaying the toolbar (default) and only opening it as a drop down box as needed.
Etkinleştir

Google chrome 13 adres çubuğu gizleme ayarı

Alanını bulup "Etkinleştir" butonuna tıklamamız yeterli olacaktır. Bu işlemi yaptıktan sonra chrome tarayıcımızı kapatıp açtığımızda gizli adres çubuğu özelliği aktif olacaktır. Gizli adres çubuğu özelliğini kapatmak için yine aynı yere gidip "Devre dışı bırak" dediğimizde gizli adres çubuğu özelliği devre dışı kalacaktır.

Google Chrome 13.0.782.1 (son beta sürüm) indirmek için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar