Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

13 Kasım 2010 Cumartesi

Internet Explorer indir

Internet Explorer indir
Internet kullananların büyük bir çoğunluğu Internet Explorer ile internete bağlanıyor. Bunun bu şekilde olmasının büyük nedenide Internet Explorer'ın sahiminin Microsoft olması. Dünya genelinde en çok kullanılan (Neredeyse tamamı) işletim sistemi yine microsoftun işletim sistemi. İş böyle olunca Internet Explorer kullanmakta zorunluymuş gibi oluyor. Kurulan her işletim sisteminde Internet Explorer otomatik olarak yüklü geliyor. Windows 7 gibi yeni işletim sistemlerinde Internet Explorer 8 ve 9 sürümleri geliyor. Daha önceki eski işletim sistemlerinde (Windows XP vs gibi) Internet Explorer 6 kurulu olarak geldiği için kullanıcılar Internet Explorer 6 ile yollarına devam ediyorlar.

Internet explorer kullanmak için ısrar eden kullanıcılarımız lütfen aşağıdaki buton yardımıyla Internet Explorer en son sürümünü yüklesinler.

Dikkat! Internet Explorer en son kararlı sürüm "Internet Explorer 9" sürümüdür. IE9 sadece Windows 7 işletim sisteminde çalışır. Farklı bir işletim sistemi kullanıyorsanız "Internet Explorer 8" sürümü yüklemeniz gerekmektedir. (Örneğin: XP kullanıyorsanız IE8 yüklemeniz gerekiyor. Internet explorer 8 yüklemek için buraya tıklayın.

Düzenleme: Windows 8 kullanıcıları aşağıdaki bağlantı ile Internet Explorer 10 kurulum dosyasını indirebilirler.

Internet Explorer indir
Internet Explorer indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme

Popüler Yayınlar