Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

7 Aralık 2008 Pazar

Firefox Browser indir

Firefox Browser indir
Mozilla'nın ödüllü tarayıcısı artık daha hızlı, çok daha güvenli ve çevrim içi yaşamınıza tam olarak uyacak durumda. Firefox 'a çevrim içi deneyiminizi daha iyi bir noktaya taşıyacak etkili yeni özellikler ekledik. Hemen Firefox'u indirin ve Web'den elde edebileceklerinize ulaşmak için ilk adımı atın.

» Firefox tarayıcı ile sitemizin ve diğer sitelerin daha hızlı açıldığını (yüklendiğini) farkedeceksiniz. Aynı zamanda bu paket ile beraber gelen Google Toolbar'ını ücretsiz olarak yüklüyorsunuz.

» Google toolbar ile aramalarınızı daha hızlı yapacaksınız ve zamandan tasarruf edeceksiniz.
Firefox Mozilla Ürünü Olup Tamamen Ücretsizdir

» Bazı web siteleri ve içerikleri farklı farklı eklentiler ister. Örneğin; Java desteği olmadan java ile programlanmış okey, tavla vs. oyunları oynayamazsınız. Bu nedenle eklentisini yüklemeniz gerekir. Diğer tarayıcılarda bu eklentileri sizin bulmanız istenir. Nereden ve nasıl bulunacağı hakkında bilgi vermez. Firefox ile bu eklentilerin yüklenmesi çok basittir. Eklenti gereken sayfada içeriği görebilmeniz için hangi eklentinin gerekli olduğunu firefox size söyler ve eklentiyi yüklemek isteyip istemediğinizi sorar. Eklentiyi yüklemek istiyorsanız karşınızdaki butona tıklayarak eklentiyi yükleyebilirsiniz. Eklentinin bulunması, indirilmesi, kurulması firefox tarafından yapılır. Siz sadece butona tıklarsınız. (Macromedia eklentileri, java eklentileri, flash eklentileri vs. gibi.)
» Bütün bu özelliklere firefox'u indirerek ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken aşağıdaki logoya tıklayarak açılan sayfadan Firefox son sürümünü indirmek (Download) etmek.

» Kurulum çok basittir indirdikten sonra size kurmak isteyip istemediğinizi soracaktır. Kurmak istiyorsanız "Aç" butonu ile kuruluma başlayabilirsiniz. Kurulum aşamasında "İleri" (Next) ile ilerlersiniz. Kurulum tamamlandıktan sonra Firefoxu default tarayıcı yapıp yapmak istemediğiniz sorulur "Evet" derseniz Firefox Default tarayıcınız olacaktır. Daha sonrasında Sık Kullanılanlar listenizi taşıyıp taşımak istemediğiniz sorulacak Sık Kullanılanlarınızı taşımak istiyorsanız bu seçeneğe evet diyerek sık kullandığınız web adreslerinizi firefox sık kullanılanlarına taşırsınız.

Firefox tarayıcı Mozilla ürünü olup kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunulur.

Kaynak: Erenet.net

Firefox browser en güncel sürümünü indirmek için aşağıdaki logoya tıklayın.

Firefox 3

9 yorum:

  1. Firefox gibi tarayıcımı var. Firefox'a devam. Google chrome eklenti özellikleri çıktığında kullanabilirim.

    YanıtlayınSil
  2. ya ben google choromeyi hiç indiremiyorum.

    YanıtlayınSil
  3. Batuhan KIRIM29 Temmuz 2009 01:04

    google chrome hız ve kullanılabilirlik açısında çok pratik ve çok rahat fakat ara sıra anlamsız hatalar vermesi(hata olarakta değil çalışmaması brıwser yanıt vermemesi) gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyorum ama sürat olarak I.E. a sol çekeceği kesin firefox'a göre yine biraz daha süratli fakat firefox un eline su dökemez

    YanıtlayınSil
  4. son sürümü kaç defa indirdim hep kurulum aşamasına geçtiğinde kullanıcı adı ve şifresi istiyor bilgisayarımdaki kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum kaç defa denedim hep aynı şeyi sordu bir türlü kuramadım sea monkey içinde hep aynı şeyi yaptı bilgisi olan varsa mail atarsa sevinirim.
    ugur_1969@msn.com

    YanıtlayınSil
  5. windows 7 ve vista kullanıyorsanız indirdiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırı tıklamanız yeterli olacaktır.

    YanıtlayınSil
  6. firefox tam gaz 6

    YanıtlayınSil
  7. en iyi firefox öbür tarayıcalardan çokçok daha iyii chrome gibi hesap da istemiyo en iyi firefox

    YanıtlayınSil
  8. ne yalan söylesem gogle chome yi hiç indiremiyorum

    YanıtlayınSil
  9. arkdşlar bilgisayarda virüs vardır bi kere bnimde öle oldu google chrome nin tamamlanmasına 1 saniye var diodu ama bir türlü yüklenmezdi format açınca geçti

    YanıtlayınSil

Popüler Yayınlar