Unity 3D Oyunlar

Unity 3D Oyunlar
Unity 3D Oyunlar

19 Eylül 2008 Cuma

Tarayıcı Güncellemeleri

Tarayıcılar yeni sürümleri çıktıkça güncellenmeleri gerekiyor. Tabi bunu kullanıcıların takip etmesi biraz zor. Yada gözden kaçabiliyor. Kullandığınız tarayıcının yeni sürümü çıkmışmı diye bakan kullanıcı sayısı az olsa gerek. Bu yüzden tarayıcı güncellemelerini tarayıcının kendisi kontrol etmesi gerekiyor. Firefox bu konuda çok iyi. Eğer kullanılan sürüm güncel değil ve yeni bir sürüm çıktıysa güncellemeyi kendisi yapıyor. Yada firefox başlarken güncelleme olduğunu haber veriyor. Güncellemeyi o an yapabileceğiniz gibi sonrada yapabileceğinizi söylüyor. (Yardım > Güncellemeleri kontrol et yolunu izleyerek güncellemeleri manuel olarak takip edebiliyor. Buna gerek kalmıyor ama yinede bilmekte yarar var.)

Opera browser bu konuda fazla iyi değil. Güncelleme olduğunu söylüyor ama güncellemeyi yeni kurulum yapar gibi yaptırıyor. Setup.exe dosyasını yine indirdiğimiz yerden çift tıklayarak açıyoruz ve yeniden kurulum yapar gibi ilerliyoruz. (Kurulum esnasında güncelleme seçeneğini seçiyoruz ama yinede yeni kurulum gibi yapıyor.)

Google Chrome
yeni sürümleri (www.Googlechromeindir.com takip ederek bakabiliyoruz) kendimiz kontrol ediyoruz. Ayarlar bölümünden Google Chrome hakkında butonuna tıklayarak güncelleme olup olmadığını görebiliyoruz. Umarım en kısa sürede güncellemeler Firefox güncellemeleri gibi kolay olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme

Popüler Yayınlar